Még két szabadidő-Alfa jön

2017.02.20. 16:02

Alig érkezett meg a Stelvio, a Fiat-Chrysler vezére, Sergio Marchionne máris elárulta, hogy további két hasonló, magas építésű modell bemutatását tervezik.

3

Más választásuk persze nem is nagyon lenne, ha az a cél, hogy az Alfa Romeo a német prémium-márkák erős ellenfelévé váljon. SUV-ja manapság még a kisebb prémium-gyártóknak is több van, nem beszélve az Audiról, a BMW-ről és a Mercedesről, amelyek mindenféle méretben és formában kínálnak efféle típusokat. Marchionne most két további modellről beszélt, az egyik egy számmal nagyobb, a másik egy számmal kisebb lenne a Stelviónál.

A vezérigazgató arról is beszélt, hogy az egyik modell Torino közelében készül majd, a gyártást valamikor 2018 és 2019 fordulóján indítják a tervek szerint. Az FCA első embere korábban ígéretet tett rá, hogy az Alfa Romeo modellek mindegyike Olaszországban készül majd – ha mást már nem gyárt az országban az Fiat-Chrysler – és úgy tűnik, egyelőre tartja is magát az ígéretéhez.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.