És akkor Zuckerberg beállt a sorra dolgozni

2017.05.01. 15:56

Érdekes kihívást talált ki magának erre az évre Mark Zuckerberg. A Facebook alapítója harminc amerikai államot akar felkeresni, hogy minél több emberrel személyesen is találkozzon, megismerve élet- és munkakörülményeiket. Az első állomások között volt a Michigan állambeli Dearborn, ahol a Ford gyárát is felkereste.

Ha már ott volt, be is állt a gyártósorra, ahol az F-150-esek készülnek, és kivette a részét a munkából. Persze nem annyira, hogy belerokkanjon, de egy-két kisebb műveletet azért elvégzett, és beszélgetett a munkásokkal. A látogatás után úgy fogalmazott: a gyárban dolgozni igazán megterhelő, ráadásul a monoton munka még inkább lefárasztja az embereket.

A folyamat végén Zuckerberg alá is írta az F-150-es matricáját és könyvét, majd azt is megnézhette, hogyan tervezik a prototípusokat. Végül pedig az autonóm vezetési funkciók tesztelésére átalakított Fusion Hybriddel is utazott.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.