7 emeletet zuhant a 4-es BMW

2017.08.12. 11:11

Kiadták a videót a texasi zuhanó BMW-ről. Egy hónapja történt, hogy egy 4-essel az utcára hajtottak egy austini parkolóházból, egész a hetedik emeletről. Így:

A helyszín Texas állam fővárosa, Austin. A szűken egymillió lakosú, tornádókkal sűrűn vert Colorado-parti városka eddig nem sok látnivalót tudott felmutatni, de úgy fest, lett egy híres parkolóháza. A videón utcára zuhant BMW ugyanis rövid idő alatt a második szerencsétlen autó, ami miatt a Littlefield Parking Garage-ról írt az országos sajtó. A parkoló tavaly már homlokzatára dobott egy Toyota 4Runnert, mielőtt idén júliusban ezt a 4-es BMW-t engedte az útra zuhanni.

DEny1esU0AEj1en

A BMW-ben egyébiránt csak a sofőr ült, a nőt súlyos, de nem életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A történtek után persze felmerült, hogy komoly tervezési hiba lehet az épülettel, de az üzemeltetők azt mondják, a tavalyi toyotás balesetig soha ilyen nem történt itt az elmúlt közel negyven évben. A 4Runner esete után ráadásul egy szakember ellenőrizte a biztonsági korlátokat, és mindent rendben talált. Talán a BMW-s sztori és az azzal jött nyilvánosság elég lesz egy alaposabb vizsgálatig.