És te mire használnád a McLarened karácsony előtt?

2017.12.03. 13:30

A ritka szupersportkocsiknak sokféle sorsot el tudunk képzelni, vannak tipikus életpályáik. Ilyen az, ha csak a garázsban porosodnak, egy gyűjtemény részeként, de sokkal jobb, ha használják is őket rendesen. Mondjuk versenypályás csapatásra. Vagy találkozóra járáshoz. Esetleg teherhordásra. Hogy mi van?

Egy bizonyos Andy Bruce az utcai használatra átalakított McLaren F1 GTR-ét fogta hadra a karácsonyi készülődéshez. Ráadásul úgy, ahogyan arra talán nem számított senki sem. Fogta magát, felkötözte a tetejére a karácsonyfának kiválasztott fenyőt, és hazavitte. Szemmel láthatóan nagyon jó szolgálatot tett neki ebben a méretes hátsó szárny is, és nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy minden hasonló esetben nagyon fontos a csomagok megfelelő rögzítése. Főleg, ha az autód 280 km/h körüli végsebességre képes.

Bruce végül sértetlenül emelhette le otthon a fenyőt a tetőről, és végre az autót is normális, hétköznapi közlekedési eszközként használhatta. Ez a konkrét F1 GTR korábban egyébként a Team Lark autója volt, ezzel azonos matricázással van neki egy P1 GTR-e is. Meg aztán mellékesen áll a garázsában egy Porsche 911 GT3 RS, egy Ferrari 458 Speciale és egy TDF is. Hátha azokat is beveti még az adventi időszakban.