Nem jött be a filctollal rajzolt rendszám

2018.03.11. 14:26

Hiába az átgondolt tipográfia, a háromszínű filctoll (bár az M-es rendszámok már EU-címkések), a középbéna kivitelezés lett a veszte a miskolci rendszámrajzolónak. Heves megyei járőrök szúrták ki az M3-as autópályán ezt az otthon gyártott azonosítót.

kep2 199

Péntek kora délután autózott az M3-ason Nyíregyháza irányába K. Zsolt az Opeljével elöl-hátul papírra rajzolt kamu rendszámtáblákkal. Itt szúrták ki a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Káli Autópálya Alosztályának járőrei.

kep1 13

A Police.hu szerint a K. Zsoltot a Füzesabonyi Rendőrkapitányságon előállították, egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult ellene eljárás. Kihallgatásakor a 41 éves férfi elismerte, hogy ő készítette és helyezte fel a rendszámokat az autóra.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.