Elkaszálhatja az Amazon Clarksonék műsorát

2018.03.13. 15:33

Még kifut a tervezett harmadik évad, aztán ennyi volt a The Grand Tournak – legalábbis erről írnak brit lapok a napokban, amelyek úgy értesültek, az Amazon nem készül meghosszabbítani az Clarkson/Hammond/May-trió műsorának szerződését.

clarkson-and-co-s-the-grand-tour-does-what-the-new-top-gear-fail

Három éve már, hogy egy ki tudja hogyan elcsattant pofon utáni káosz végeredményeként az ex-Top Gear-es triót leszerződtette az Amazon a világ legdrágábban készülő autós műsorának gyártására. Ez lett a The Grand Tour. A brit sajtó úgy tudja, az Amazon 160 millió fontot (54 milliárd forint) fizet a szerződésben megállapított három évad alatt elkészülő 36 epizódért összesen, ami keret tekintélyes része a három sztár fizetésére megy. Két évad már lement, hamarosan jön a harmadik és úgy fest, negyedik már nem lesz. 

Bár hivatalos oldalról még senki nem erősítette meg, hogy nem lesz szerződéshosszabbítás, a helyzet nem biztató. A műsor producere annyit válaszolt a pletykákra, hogy most a harmadik évad forgatására koncentrálnak, de belső infók szerint a stábban nagy a bizonytalanság. Semmi nem utal rá, hogy lenne folytatás, így állítólag többen már a műsor utáni időkre készülnek. Hogy a sztártrióval mi lesz, ha nem jön össze a folytatás egyelőre rejtély, bár Jeremy Clarksonról például úgy hallani, a Legyen ön is milliomos! című műsort vezeti majd egy brit csatornán. 

Update: Clarkson mégiscsak megnyilvánult a napokban a témában. A megszűnéssel kapcsolatban annyit írt Twitterére: Ne higgy a kibaszott (Daily) Mailnek.

er.png