Megint egymást törték a Mustangok

2018.03.17. 16:59

Nem szerencsés valamilyen magatartást (szabálytalankodást vagy tahóságot) valamilyen márkához, típushoz kötni, hiszen bármilyen autóval járhatnak idióták. A mustangosoknak viszont mostanában elég rossz a karmája, elég csak arra gondolni, milyen következményei lettek az egyik chicagói Cars and Coffee után történt balesetnek. Azóta is lehetett már hallani olyan sztorikról, amikor Mustang tört Mustangot, most pedig itt egy újabb eset.

Egy dubaji autós találkozó után futott egymásra néhány Mustang: a rövid videó tanúsága szerint a sor elején haladó kettő megúszta, de mögöttük legalább öt-hat autó ütközött. Túl sok részletet nem ismerünk a baleset kapcsán, de egyértelműnek tűnik, hogy a követési távolság be nem tartása, és az elöl haladók hirtelen fékezése okozta a bajt.

Ahogy hátrafelé haladunk a sorban, egyre rosszabb a helyzet, hiszen az elején még épp csak egymáshoz értek az autók, mögöttük viszont már rendesen felgyűrődött orrokat és seggeket látunk. A legrosszabbul talán a fehér, és az utána következő kék autó járt, ezek elölről és hátulról is nagyot kaptak.