Júliusban jöhetnek az összkerekes Tesla Model 3-asok

2018.04.14. 11:56

Hiába pörög fel a vártnál is nehezebben a Model 3 gyártása, nagy tervekből továbbra sincs hiány a Teslánál. Elon Musk már az összkerekes kis Tesla gyártásáról twittel. Júliusban jöhet.

2

Az autóipar a pokol maga mondta a hetekben Elon Musk a Model 3 nehézkes gyártásáról. Március utolsó hetében 2020 Model 3 készült, és még ha a számok emelkedőben is vannak, nagyon messze a kitűzött 5000 Model 3/hetes tempó. Bár a rengeteg előrendelést még úgy is éves távlatokban tudják majd kiszolgálni, az ötezres tempóval már elégedett lenne mindenki a befektetőktől Muskig, és mint kiderült, onnantól jöhetnek a kétmotoros, összkerék-hajtású kis Teslák is. Honnan máshonnan, Musk Twitteréről tudni ezt is. 

vs.png

Az eleve pokoli nyögvenyelősen induló gyártást a Tesla nem bonyolítja, így kezdetben hátsókerék-hajtású alapváltozatokat gyártanak csupán a Model 3-ból. Így is tervezték, azonban bármennyire is praktikusnak tűnik, egyre kellemetlenebb, hogy csak a fapados Model 3-asok kerülnek az utakra, nehezen készülnek így vírusvideók mindent legyorsuló kis Teslákról.