Felvillantották a következő elektromos BMW-t

2018.05.18. 06:13

Egyelőre egy oldalnézeti részletfotóból próbálhatjuk kitalálni, hogy a BMW i sorozatának következő tagja miféle szerzet lesz.

inextpv

Az már látszik, hogy a tervezők igyekeztek eltérni a megszokott sablonoktól, legalábbis erre utal a középső ajtóoszlop látványos hiánya. Emellett a hátratolt első tengely sem kifejezetten BMW-s megoldás, a sárvédőívek feletti domborítások és az autó csapott hátú fazonja pedig kifejezetten a VW Sciroccóra emlékeztet.

Egyelőre annyit árultak el – azon túl, hogy az autót egyelőre iNext-nek nevezik – hogy a típus szériaváltozatát 2021-ben kezdik majd gyártani Dingolfingban, ám tanulmányautóként már az idén bemutatkozik a következő, csak elektromos hajtású BMW. A részletfotót egyébként annak alkalmából közölték, hogy a cég részvényesei ma láthatták először a terveket.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.