A BMW rekordszintre növelte féléves eladását

2018.07.16. 10:37

A BMW 1,8 százalékkal, rekordszintre növelte autóeladásait az idei első fél évben a tavalyi azonos időszakkal összevetve.

ebr

A BMW közölte, a június végéig tartó hat hónapban 1 millió 242 ezer 500 autót adott el világszerte és ezzel rekordot állított be, mert még soha nem sikerült ennyi autót értékesítenie az első fél évben. A márka csak júniusban 238 920 autót adott el, 2,7 százalékkal többet az egy évvel korábbinál.

maxresdefault

A cég ezen felül megdöntötte házi villanyautós rekordját is: 13 ezer 806 elektromos autót értékesített júniusban, ami éves szinten 42,5 százalékos növekedés. Kontinensre bontva a BMW az első fél évben 1,2 százalékkal növelte eladásait Európában, 1,9 százalékkal Ázsiában (ezen belül 2,2 százalékkal Kínában) és 3,9 százalékkal Észak- és Dél-Amerikában.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.