Ufó igenis van, és zseniális

2018.08.14. 17:13

A rendőrséget legfeljebb a megdöbbenés akadályozhatná abban, hogy látványos üldözést csapjon ezzel az amúgy kifejezetten gyorsan közlekedő készséggel, amely látvány alapján akár a Földön kívülről is érkezhetett volna. Ám valószínű, hogy egyszerűen nem vették észre.

Az azért kicsit gyanús, hogy a szabályok előírta fényszórók jól látszanak a jármű elején és hátulján, és bárki is irányította a gépet, az nagyszerűen ismerte az itteni szokásokat, például hogy miként kell sávot követni. Az ugyan nem egész világos, hogy aki vezet, hol foglalhat helyet – hacsak nem a merev arckifejezésű idegenek valamelyike a sofőr – és hogyan lát ki, de a felvétel alapján azt mondanánk, annyi kitekintése biztosan van, hogy a precíz iránytartás ne okozzon gondot.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.