Rossz vége lett az autó reptetésnek

2018.08.18. 13:35

A Reliant Robin többnyire az angol Top Gear autós műsornak köszönheti világhírnevét. Az antihőssé vált háromkerekű autót ezúttal lelkes amatőrök vették kezelésbe.

A cél valamiféle girokopter létrehozása volt, ami többé-kevésbé sikerült is. A Robin megszabadult a műszerfalától, csővázas erősítést kapott és felszerelték némi repüléshez szükséges eszközzel, valamint forgószárnnyal is.

 Szerencsére a felszállás pillanatait meg is örökítették. A Reliant Robin önszántából nem tudott volna felszállni, így egy másik autó húzta, míg a levegőbe nem emelkedett a furcsa szerzemény. Néhány másodperc után azonban kontrollálhatatlanná vált, majd - milyen meglepő - felborult a földbe fúródva felborult a szerkezet. A balesetet látszólag sérülések nélkül úszta meg a pilóta.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.