Ken Blockot ráengedték a birtokra

2018.10.06. 11:13

Ki tudja hányadik alkalommal randalírozik értelmezhetetlenül erős autókkal Gymkhana néven a híres Ken Block. Hiába, ha egyszer egy üzlet beindul nehéz megállni, főleg, ha újabb és újabb, autókhoz köthető terméket szeretnének az ügyesen fefuttatott neveddel eladni.

Így áll a helyzet a legújabb videóval is, ezúttal a Forza Horizon 4 autós játék finanszírozta az agyament füstölést, bár érzésre mintha kicsit megcsappant volna a költségvetés, a videó rövidebb, mint megszokhattuk és a mutatványok sem annyira hajmeresztők. Igaz, könnyen lehet, hogy csak a házigazda,Lord March unt rá a hangzavarra.

Azért a videó látványvilága most is rendben van. A jól időzített szuper-lassítások, a drónos felvételek és a szokatlan szögeket láttató akciókamerák elég jól hozzák az elvárt színvonalat. A videó végére nem marad kétségünk a főszereplő Mustanggal kapcsolatban sem. A metanollal etetett dupla turbós 6.7 literes V8 bőven elégnek tűnik a feladatra. Végül is 1400 lóerő még négy kereket is tisztességesen el tud forgatni.