Lelepleződött az új Škoda csúcsmodell

2019.01.18. 10:49

A frissített Superb valószínűleg már a márciusi Genfi Autószalon ott lesz, átalakított külsővel, és ha minden igaz, a Škoda első konnektoros hibrid hajtásrendszerével.

Most persze csak a külsőségek lepleződtek le: a kínai változatról került nyilvánosságra néhány kép, amelyen jól látszik minden módosítás. Például a vaskosabb szélű hűtőrács, amely így változatlan körvonallal is hangsúlyosabb lehet, és az új fényszórók, amelyek már teljesen kitöltik a számukra kialakított nyílást, azt a kis háromszöget is, amelyet a jelenlegi formaterv a két szélen alul szabadon hagy. Ezen felül átalakul a lökhárító légbeömlője és a ködlámpák is, hátul pedig széles krómcsík köti össze a két lámpatestet.

A viszonylag kis felnik viszont valószínűleg a kínai Superb jellegzetességei lesznek: az az ottani útminőséget is elviselő helyi futómű-hangolás része, Európában várhatóan a legegyszerűbb felszereltségű változat formatervét sem rontják el ilyesmivel.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.