Valkyrie AMR: gyári tuning nem létező sportkocsihoz

2019.01.23. 10:58

Mondhatjuk, hogy ez már az új évezred tempója, a tech-iparból átszivárgott vevőfelizgatási módszerekkel. Ahelyett, hogy takargatnák a félkész terméket, újabb és újabb információmorzsákkal igyekeznek fenntartani az érdeklődést az Aston Martinnál a Valkyrie iránt, amely kétségtelenül a cég valaha volt legjobb autója kell, hogy legyen, mind a műszaki tartalma, mind az ára alapján.

Most épp azt találták ki, hogy bejelentik hozzá a pálya-csomagot. Az AMR Track Performance Pack pályára optimalizált gyári tuningszett, amely jobb aerodinamikát és kisebb rugózatlan tömegeket ígér. Cserébe le kell venni a rendszámot: az így átalakított autó utcai használatra már nem alkalmas.

A nagyobb leszorítóerőt keltő karosszériaelemekkel, a titánból készített ultrakönnyű fékekkel és a feketére festett magnézium felnikkel az autó a gyáriak becslése szerint pályán 8%-kal lehet gyorsabb az alapkivitelnél, és a jó hír az, hogy viszonylag egyszerűen visszaépíthető az autó, ha a gazdája ismét utcára menne vele.

Az is kiderült, hogy a Valkyrie milyen festésekkel lesz elérhető: ezüstben, zöldben és feketében kínálják majd. Akinek más szín kell, az kérhet az egyedi kiviteleket készítő Q részlegtől, ám ott már nem csak egy szimpla színpalettát tolnak az orra alá: mód van szinte minden látható alkatrész testre szabására.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.