Valamit mutatna Európának a Mitsubishi

2019.01.29. 17:27

A Genfi Autószalon egyik újdonságának szánják a Mitsubishi Engelberg Tourert, amely valószínűleg csupán tanulmányautó lesz, viszont azt jelzi, hogy a japán cég nem hanyagolja el az európai piacot.

engelberg-tourer-preview

Az utóbbi években elég sok Mitsubishi stílustanulmányt láthattunk, és most megint kicsit mással próbálkozik a japán gyártó, mint eddig. A két kifliforma dekor a lámpák alatt ezúttal már nem csak krómtól csillog, de világít is, és már a tetőn is vannak LED-ek, de a részletek az egy szem kedvcsináló fotón még nem mind látszanak.

Egyelőre nem egyértelmű, hogy ez már a Nissannal partnerségben fejlesztett Mitsubishi termékek előfutára lesz-e – végül is több, mint két éve, hogy a két japán gyáró azonos vezetés alatt működik, de a kínálaton ez eddig egyáltalán nem látszik.

Azon viszont egyáltalán nem csodálkoznánk, ha a Mitsubishi terepjáró-kínálata további bővítését alapozná meg az új tanulmánnyal: ez az irány most jövedelmezőnek tűnik, és az olyan típusok tartják még mindig felszínen a márkát Európában is, mint az Outlander.