Szinte ugyanott borította árokba a kamiont apa és fia a 86-os úton

2019.02.04. 13:51

A hihetőség határát súrolja a 112press.hu múlt heti híre egy lengyel család drámájáról. Egy kamionos családról van szó, amelyből 2016-ban az apa, most januárban a fiú borult árokba egy-egy autószállító trélerrel a 86-os úton. Egymástól alig 150 méterre. 

Fent a 2016-os, lent az idei baleset
Fent a 2016-os, lent az idei baleset

A történet 2016 júniusában indult, amikor egy Szombathely felé tartó lengyel rendszámú kamion az árokba hajtott a 86-os úton. A sofőr eleve sérült autókat szállított, a balesetről pedig akkor azt mondta, önhibán kívül történt, valamilyen műszaki hiba miatt. A 112press.hu már akkor foglalkozott az esettel, amiről ezt a videót forgatták a helyszínen.

Idén január 29-én aztán egy Körmend felé tartó kamion borult árokba a 86-oson, a három évvel korábbi balesethez közel, de az út másik oldalán. Ez is lengyel volt, ez is autókat szállított: új Lancia Ypsilononokat. Sőt, állítólag ez is külső körülményen múlt: egy "forgalmi okból lassító" faszállító miatt rántotta el a sofőr a kormányt.

A szombathelyi portál úgy tudja, a sofőr - aki amúgy sértetlenül megúszta - a három évvel korábbi sofőr fia, ami nettó csoda. Az pedig már csak szimplán gyanús, hogy nem volt jó ötlet a frissen visszaborított autókat beindítani és kihajtani velük a gazból (3:44-től).

(112press.hu)