A hét összes mázlija ezé a toyotásé

2019.03.24. 10:40

Vannak statisztikai alapon nehezen túlélhető helyzetek. Egy közel húszéves kabrióval komolyan balesetezni például nem túl életbarát dolog, hát még ha az a baleset egy kamionos ütközés. Ez az amerikai MR2-roncs viszont a jó példa rá, hogy ez sem egy előre lefutott meccs. 

A Georgia-i Scott Shepard egy Savannah-i FB-csoportban osztotta meg a sztoriját, tegnap elvesztettem a 2001-es MR2 Spyderemet felütéssel. Kezdhette volna azzal is, hogy ő maga újjászületett, mert a B oszlopig letaposott kabrió láttán nehezen hihető, hogy Scott maga írhatta meg az autó rövid nekrológját és a baleset történetét, pedig azt írja, egy ragtapaszt se kapott a kórházban, miután ráhajlította egy kamion. 

Scott egy előtte haladó teherautóról leeső vödör miatt rántotta be egy kamion alá a roadstert, a többit pedig már mutatják a képek. Kudos (dicsőség) a Toyota mérnökeinek. Nekem már nem kellene itt lennem – üzeni Japánba Scott.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.