Kilenc forgalmit vont be a rendőrség egy péntek esti razzián

2019.04.14. 12:43

Kilenc forgalmit vontak be és kiosztottak még néhány bírságot péntek késő este a BRFK rendőrei. Az átalakított kipufogón véreztek el többen az újpesti ellenőrzésen. 

A Police.hu azt írja, 12-én 23 óra 30 perctől április 13-án 1 óráig Újpesten lezárták az Ipari park és az Óceánárok utcát a Megyeri út és Külső Váci út között, és ellenőrizték az ott lévő gépjárműveket. A közlemény címe szerint gyorsulgatni gyűlhettek össze az autósok, a videón látottak szerint óriási rendőri jelenléttel lezárt területen ezért 53 autót és azok utasait ellenőrizték. Az eredmény:

Összesen kilenc engedély nélkül átalakított autó forgalmi engedélyét vonták be. Ezek közül többnek a kipufogórendszerét alakították át szabálytalanul, de volt olyan is, amelyiknél a futóművet módosították és alakították át szintén engedély nélkül, szabálytalan módon.

Két esetben forgalmi engedély hiánya miatt szabtak ki helyszíni bírságot.

Egy esetben a kötelező felelősség biztosítás hiánya miatt tettek feljelentést.  

tdb.png

A legális tuning évek óta téma a Totalcaron. Az idei AMTS-en erről szervezett előadásunkat itt nézheted vissza:

(Police.hu)

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.