Nagyot bővült a héten a Mol Bubi

2019.05.11. 12:46

300 új bringával és 16 új állomással bővült a héten a Mol Bubi közbringarendszere. Ezzel már összesen 1846 bubis bringát lehet kölcsönözni a főváros 143 helyszínén.

DMOHA20161103008

A budapestieknek és a turistáknak bejött a közösségi bringázás, az idén ötéves rendszer a héten legnagyobb egyidejű fejlesztésével készült a nyárra. A 16 új helyszínt részben felhasználók visszajelzései alapján választották ki, így például a XI. kerületi egyetemi negyed, illetve az Infopark hat új gyűjtőállomással bővült.

Rákosrendező térsége is kapott állomást, ami a HVG cikke szerint azért különösen fontos, mert a vonattal Budapestre érkezőknek így nem szükséges a Nyugati pályaudvarig bemenniük a Váci út eléréséhez, hanem Mol Bubi-kerékpárra átülve is megtehetik az utat. 

Pirossal az új állomások, kicsi ikonnal az eddigiek
Pirossal az új állomások, kicsi ikonnal az eddigiek

A Molnak a jelek szerint bejött ez a közbringra rendszeres partnerkedés. Tavaly például Pozsonyban is elindult egy hasonló rendszer, amiben a magyar olajcég ottani leányvállalata lett a névadó.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.