A szerelőtől egyenesen a folyóba gurult a pórul járt autós

2019.05.18. 16:12

Elsőre csak legyintünk, hogy egy újabb dashcam felvétel Oroszországból, de többször újranézve elgondolkodtatóak a képsorok.

folyóba-esés.gif

Kevés háttérinfónk erről az oroszországi felvételről, de szerencsére a képsorok elég beszédesek. A felvételen éppen egy szervizből tolat ki egy nő, aki néhány pillanattal később kiabál, hogy nincs fék, majd a pánik közepette az autó kontrollálhatatlan gurul egy kisebb letörésen keresztül egy folyóba.

A felvételeket látva úgy tűnhet, az autó vezetője nem igazán volt a helyzet magaslatán, hiszen előremeneti sebességbe téve, a kéziféket használva, esetleg valamilyen irányba elkormányozva az autót valószínűleg elkerülhető lett volna a baleset. Azt viszont nem árt hozzátenni, hogy a szerelőt elhagyva a legutolsó gondolatunk lenne az, hogy nincs fék az autón. A videó alapján a hölgynek az észleléstől a totális katasztrófáig 5 másodperce lett volna valamilyen elkerülőmanővert végrehajtani, de váratlan helyzetben ugye teljesen másképpen gondolkodik az ember.

Valószínűleg a videó főszereplője egyszerűen lesokkolt és képtelen volt elkerülni a balesetet. Ugyan a felvételből már nem derül ki, de a zuhanás nagyságából ítélve vélhetően kisebb zúzódásokkal megúszta a sofőr, a kocsi meg egy komolyabb vízkárral számolhat. Reméljük nem hagyott túl sok pénzt az előző javításnál.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.