Megmutatták a villanyos Porsche belsejét

2019.08.24. 08:38

Bő egy hét van még a Taycan hivatalos, mindent felfedő bemutatójáig, de a Porsche az utasteret inkább megmutatta előre. Úgy látszik, nem spórolták ki az érintőképernyőt.

Az ülésekkel szemben összesen három kijelző lesz a Taycanban, de a vészvillogót leszámítva még a középkonzolon sem látni fizikai gombot. Mielőtt még azt gondolnád, hogy oké, hát itt tart manapság a Porsche-belsők világa, nézd meg az új 911 belét és rájössz, hogy nagyon nem. Egyedül a központi infotaiment kijelző tűnik úgy-ahogy közösnek, ez amúgy a Taycanban 10,9 colos lesz. A kormány mögé egy ennél is szélesebb, 16,8-as átlós digitális műszeregység kerül. Polarizált üveggel, hogy véletlenül se tükröződjön.

A középkonzol érintős felülete 8,4 colos, várhatóan ez lényegében csak a klímapanel lesz, más funkciót nem kap. A legszokatlanabb, már-már túlzóan digitális megoldás az utasülés elé került másodkijelző, ami még a központinál is nagyobb lesz. Ez jelen állás szerint az opciós listán lesz fent, nem az alap Taycan része, de a bemutató napján ez is kiderül majd. Egyelőre ezekkel a fotókkal kerültünk közelebb a Taycanhoz, de már nem kell sokáig várni, szeptember 4-én lesz a premier.