Ilyen lenne a Suzuki Jimny öt ajtóval

2019.08.30. 10:17

A nagycsaládosok kedvence lehetne, de valószínű megmarad a látványtervek szintjén a Jimny ötajtós változata. Egy orosz dizájner rajzolta tovább két ajtóval a Suzuki cukiságát.

btr

Amíg az új Jimny Japánban csak egy tucat kei car, felénk mostanság nagyon rákaptak a 3,4 méteres terep-Suzukira. Az egyszerű cukisága annyira betalált, hogy nem tudnak eleget gyártani belőle. Ötajtós változata egy ideig várhatóan már ezért sem lesz, de Nikita Chuyko dizájner azért megrajzolta az orosz Auto Mail lapnak, hogy milyen lenne, ha mégis megcsinálnák.

nz

A plusz két ajtótól lett neki egy kis wrangeleres beütése, de sok mást nem tud ez a forma. Ötajtóval a Jimny is 4,2-4,5 méter között lenne, azaz szűken, de elférhetne benne akár három üléssor is. Más kérdés, hogy nem egy szimpla nyújtásról lenne szó, teljesen új platform kéne hozzá, már ezért sem valószínű, hogy csinálna ilyet a Suzuki.

A Jimny öt ajtóval...

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.