Külföldre terjeszkedik a GreenGo

2019.08.30. 15:16

A prágai autómegosztó piacra is megpróbál betörni a GreenGo, ami Budapest első autómegosztójaként kezdte három éve. Nem lesz könnyű dolguk, már most is jól áll a cseh főváros szolgáltatóval.

DSZZS20161229006

2016 novemberében indult el a GreenGo Budapesten, amivel a magyar fővárosban is megjelent ez a mostanában világszerte nagyot növő műfaj, az autómegosztás. Azóta már többszereplős lett nálunk is a piac, a GreenGo pedig idő közben 300 autósra bővítette teljesen elektromos flottáját és folyamatosan bővíti a szolgáltatási területet Budapesten. Úgy néz ki, bejött a cégnek (vagy a mögötte álló CE Rentnek) az üzlet, mert megpróbálkoznak a nemzetközivé válással.

A GreenGónak nem lesz könnyű dolga, mert az 1,3 milliós Prágában már most sok szolgáltató működik. Ott van az Anytime, az AJO vagy a Car4Way, de jövőre jön a Volkswagen saját autómegosztó cége, a WeShare is.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.