Világmegváltó újdonságot hozott a Mini a felnik világába

2019.09.22. 18:03

A Mini mérnökei végre kiadták kezükből a fejlesztőrészlegük gyöngyét: a függőlegesen beálló felni kupakot. Legalább újdonság lenne, ha már nem világmegváltó, ennek ellenére egy jópofa kiegészítő. A Rolls-Royce-nál már nagyon régóta jelen van ez a technika, sőt a kilencvenes évekbeli amerikai tuningautók egyik alapkövetelménye volt. A Mini viszont úgy érezte, enélkül nem autó az autó, ezért hát ledobta a földi halandóknak. Ne fizessen tízmilliókat, aki csak ezért venne autót, sőt az Aliexpresses gagyiktól is megóvnak minket.

Az új Mini felni kupak akkor is egyenesben tartja a logót, ha az autó halad, ezért a buszmegállóban várakozók is bármikor leolvashatják, hogy ez egy Mini. Vagy egy John Cooper Works Mini. Ezzel a két logóval elérhető a kupak, amit megrendelhetünk az interneten, megvehetjük márkakereskedőknél, vagy vásárolhatunk újonnan Minit, amibe már kérhető feláras extra. Ha mi szeretnénk megoldani akkor sincs probléma, a Mini szerint házilag percek alatt kicserélhető mind a négy keréken.

A Mininek nem ez az első nevetséges, de jópofa extrája, legalább ilyen zseniális volt a tető nélkül megtett órákat számláló műszer. Ez valószínűleg csak egy elterelés, vagy állapotfrissítés a vállalat részéről. Egy ideje már nem jelentkeztek semmivel, elképzelhető, hogy az új Countrymanen, vagy akár valami még komolyabb modellen dolgoznak.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.