Így szól az ID3 Leslie Mandoki által szerzett hangja

2019.12.16. 07:27

A Volkswagen első népautónak szánt villanyosa, az ID3 is megkapta a maga hangját. A magyar származású Leslie Mandoki szerezte és így szól:

Július 1-től él a szabályozás az Európai Unió országaiban, hogy az újonnan regisztrált villanyautóknak mesterséges hangot kell kibocsátaniuk 30 km/h-s tempó alatt. A gyalogosokat védő rendelet szerin zajt kell játszania az autónak a környezetükben jól hallható módon, ennek pedig leginkább a vakok és gyengén látók örülhetnek. A Volkswagen persze igyekezett eseményt csinálni a saját zaja bemutatójából. A Future Sounds rendezvényen mutatták be az ID3 Mandoki által szerzett hangját. A magyar zenészt amúgy rendszeresen foglalkoztatják a nagy német autógyártók, több reklám- és mindenféle zenét szerzett már a Daimlernek és a VW-csoportnak.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.