Így szól a legerősebb gyári Lambo V12-es

2020.02.12. 06:11

Valószínű, hogy a korábban már beharangozott új Aventador változat motorja hallható a legújabb videón, amely állítólag 830 lóerős lesz.

Még tavaly láthattuk az első előzetest az Aventador legújabb változatáról, most pedig itt a második. Ezúttal a próbapadon készült felvétel egy karosszériaelemeitől megfosztott prototípusról: mutogatják a nyomórudas futóművet, a közel vízszintesen beépített Öhlins rugóstagokat, a Brambo fékeket, és közben hallhatjuk a magas fordulatszámon működő V12-es hangját.

Bár az Aventador egy változatáról van szó, az elég egyértelmű, hogy alapos átdolgozás eredménye lesz az új csúcsmodell, amelyből a hírek szerint 40 példány készül majd, csillagászati áron. Amennyire tudni lehet, ezek az autók inkább lesznek gyűjteménybe való szobrok, mint valódi járművek, mivel utcai használatra nem lesznek alkalmasak, de olyan versenysorozat sem létezik, amelyben elindulhatnának.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.