Távirányítós autóval vásárolt egy nő a koronavírus miatt

2020.02.13. 11:30

Kínában rengetegen bezárkóznak a koronavírus miatt, így volt ezzel Chen Tao is. A New York Post közölt róla egy rövid cikket, mert nem a megszokott módon oldotta meg a bevásárlását.

c2b5f14c981747bd838b889627eebbfb

Otthoni távirányítós autóját vezérelte el egy közeli élelmiszer bolthoz, miközben neki ki se kellett mozdulnia az apartmanjából. A távirányítós autót két kamerával és egy pótkocsival is felszerelte, az élelmiszerek szállítása miatt. Gond nélkül eljuttatta kisautóját a 400 méterre lévő boltig – elmondása szerint a táv kétszeresét is képes lett volna megtenni – majd amikor odaért, egy hangszórón keresztül beszélt az ottani biztonsági őrrel, hogy pakolja be neki az élelmiszereket a pótkocsiba.

Chen még a telefonszámát is felírta az autóra, hogy később rendezni tudja az adósságát a bolttal szemben. Természetesen amint visszavezette apartmanjába az autót, egyből lefertőtlenítette, és nem sokkal később már ehetett is.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.