Japánban is felbukkan az Opel

2020.02.19. 06:19

Bár a PSA-nak nem túl erős piaca a szigetország - tavaly valamivel több, mint 15 ezer autót adtak el itt - Peugeot, Citroën és DS modelleket is árulnak Japánban. És jövőre érkezik az Opel is, kezdetben háromféle modellel.

corsa japan

A Corsa, a Combo Life és a Grandland X modelleket kínálja az Opel Japánban 2021-től. Ez ugyan nem túl nagy választék, de mivel a PSA csoport többi márkája mellett forgalmazzák majd az Opeleket, ez aligha okozhat gondot.

Az Opel a közleményében jelezte, hogy a Corsa név nasználatában egyelőre nem biztosak, lehet, hogy valami mást használnak majd helyette. Ugyanakkor azt is jelezték, hogy minden modelljüket a kezdetektől kínálják vagy elektromos vagy hibrid kivitelben.

A márka japán bemutatása is annak a stratégiai tervnek a része, amely 2022-ig húsz exportpiacon teszi elérhetővé az Opel márkát.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.