Kiesett a Mustangból miközben az ablakon kihajolva vagánykodott

2020.04.03. 11:23

Nemrég került fel egy rövid videó az Instagramra, amiben egy mustangos kiélvezi, hogy üresek az utak. Persze az egész balul sült el, és még így is szerencsésnek mondhatják magukat – írta a Carscoops.

Mustang-Donut-Fail-3.gif

A videót egy autós témájú oldal rakta fel, és nem hosszú, de a lényeg látszik. Az üres utakon haladó piros Mustang sofőrje egyszer csak úgy dönt, hogy megfordítja az autót - természetesen ezt nem a szokványos módon teszi. A probléma csak az volt, hogy az autó női utasa még mindig kilógott ablakon. A farolás közben a nő kiesett az autóból, sőt, a hátsó lökhárító még el is találta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

She wasn’t ready 😐

310StreetMedia (@310_1320) által megosztott bejegyzés,

Szerencsére nem került a Mustang alá, így még nagyon olcsón megúszta. Megnyugtató, hogy annyi eszük azért volt, hogy az autó színével egyező ruhát vegyenek fel.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.