Videón, ahogy autótolvajokra csapnak le egy ferencvárosi parkolóban

2020.04.06. 12:58

Ritka energikusan induló videó került fel a Police.hu-ra egy autótolvaj-társaság tettenéréséről. Egy ferencvárosi parkolóban sétált bele saját csapdájába a banda, ahol nem csak a pihentetett Audi várta őket, de a BRFK rendőrei is startra készen. 

Ahogy a Police.hu írja, a Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányságán 2020. április 1-jén tett feljelentést egy vietnámi férfi, miután ellopták a közel nyolcmillió forint értékű használt Audiját. Nem sok idő telt el, mire a BRFK Felderítő Főosztály Gépjármű Bűnözés Elleni Osztály munkatársai egy ferencvárosi parkolóban megtalálták a lopott Audit. A rendőrök tudták, hogy a tolvajok visszamennek a terepjáróért, ezért a VIII. kerületi nyomozókkal közösen figyelni kezdték a környéket.

btdt.png

Rövid várakozás után egy társaság érkezett taxival, ami a lopott autótól nem messze állt meg. Az egyik tolvaj odament az autóhoz, hogy kinyissa azt, de amikor be akart ülni, elfogták őt és két társát is. A 16 éves F. A.-t, a 21 éves K. Renátót és a 33 éves Cs. Lászlót jelentős értékre elkövetett orgazdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Negyedik társukat, a 48 éves G. Bélát – aki a kocsi kulcsát megtalálta (hogy ez mit jelent, arra nem tér ki a közlemény) és társainak átadta – jelentős értékre elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. Társai szabadlábon védekeznek.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.