1977-es Daciával pózoltak New York kihalt utcáin

2020.04.16. 09:34

Az autó tulajdonosa egy román férfi, Eduard Palaghita, aki 1995-ben települt ki Amerikába, és nem ez az első alkalom, hogy Daciájával bekerült a hírekbe. – írta a Digi24.

Négy évvel ezelőtt azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy Amerika egyik legöregebb útját, a 66-os utat akarta végigjárni akkor 39 éves autójával, egy Dacia 1300-assal. A teljesen gyári állapotban lévő autó sikeresen teljesítette a közel négyezer kilométeres utat, de a mostani fényképek még ennél is látványosabbra sikerültek.

A koronavírus-járvány miatt New York utcái is teljesen üresek, így Eduard gondolt egyet, felkapta a Dacia kulcsait, majd elment a város legnevezetesebb helyeire – például a Times Square-re - és lefényképezte a narancssárga autóját, kutyájával a hátsó ülésen. A képek normális esetben sosem készültek volna el, de most igen, és baromi látványosra sikerültek. Eduard Facebook oldalára is feltöltötte őket azzal a címmel, hogy a város, amely sose alszik, elszundított.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.