Összekeverte bérelt Mustangja pedáljait, majd beleszállt egy Rolls-Royce-ba

2020.04.22. 12:45

Volt már hírünk olyan sofőrről, aki összekeverte a pedálokat és lebontott egy kisebb faházat, mustangos balesetekről pedig rendszerint van legalább egy hetente. Most sem fog elmaradni, sőt, előbbivel kombinálva.

Rental-Ford-Mustang-GT-Convertible-smashes-Rolls-Royce-Dawn-1024

A baleset Arizonában történt egy főként luxusautókat forgalmazó kereskedésnél, a DDW Partners-nél. Ezt figyelembe véve sokkal szerencsétlenebb nem is lehetett volna a férfi, aki összekeverte bérelt Mustangjának pedáljait, fék helyett a gázra lépett, majd belerohant az egyik parkolóban lévő vadiúj Rolls-Royce Dawnba. Ráadásul ezt nem kis erővel tehette, mivel a Mustang eleje teljesen összetört, a lökhárító úgy ahogy van leszakadt, a motorháztető is sérült, de a lámpák sem néznek ki túl jól.

Ennek ellenére a Rolls-Royce nem sérült meg annyira, sokkal jobban tűrte az ütközést. Bár valószínűleg így is többe fog kerülni a javítása, mint a Mustangnak. A kereskedés Instagram posztjában felteszi a sokak fejében megforduló kérdést, hogy egyáltalán meglepődött valaki, hogy egy Mustang volt?

Forrás: carscoops