Gumiégetésre kérte egy kisfiú az autósokat szülinapja alkalmából

2020.05.01. 14:04

Egy floridai kissrác a múlt héten ünnepelte 13. születésnapját, szűk családi körben. Mint minden tizenháromévesnek, neki is volt egy szülinapi kívánsága - igaz, az övé kicsit eltért a megszokottaktól. A leendő autóbolond azt kérte az arra járóktól egy nagy táblán keresztül, hogy burnoutoljanak - írta a The Drive.

Az aranyos szülinapi kívánság ravasz felirattal párosult, és mivel ez Amerikában történt, nem tudtak ellenállni a sofőrök, nem volt hiány jelentkezőkből. Ami azt illeti nagyon nem, 40 videót töltött fel az apa FB-oldalára. Volt köztük minden, pickupoktól kezdve motorokig.

Egy Subaru ráadásként még rajzolt egy pár fánkot is.

Összeségében több, mint jól sikerült a szülinap, és ezt valószínűleg a srác is így gondolja, némelyik videóba látni, mennyire élvezi. A szomszédok már nem biztos, hogy ugyanígy voltak ezzel, mindenesetre nem hívták ki a rendőröket, de az úton egy ideig még látszani fog, mennyire nagy sikere volt a szülinapnak.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.