Ha a "Texasban minden nagyobb" mondás egy autó lenne

2020.05.04. 19:00

Texasban minden nagyobb, tartja a mondás. Még akkor is, ha csak a második legnagyobb állam Alaszka után. Mindenesetre az idióta ötleteknek nagy hagyománya van Texasban, - tulajdonképpen egész Amerikában - például itt ütköztettek össze két vonatot 1896-ban, szigorúan reklám céljából. A mostani mutatvány kevésbé veszélyes, mégis elképesztően borzasztó látványt nyújt.

A Carscoops című magazin remek cikkében a fönti mondást egy Cadillac CTS tulajdonosa is igyekezte igazolni, mégpedig autójával. Az átalakított Cadillacet Texasban fotózták, ezen kívül nem nagyon lehet róla mást tudni, csak ami látszik. A tulajdonos a Cadillac jelvényt lecserélte, pontosabban egy nagyobbat csinált - akkorát, ami az új BMW veséket is szégyenbe hozná - amivel teljesen befedte az autó elejét. Így szemből már messziről látszott az autó márkája, de oldalról még így is szinte észrevehetetlen volt. Pontosan emiatt kapott új, króm és kék dísztárcsát az autó, szintén óriási Cadillac jelvénnyel. 

A kép egyébként Redditről származik, és a porig alázó kommenteken túl rengeteg olyan is van, amiben dicsérik az autót, és a nem mindennapi változtatásokat. Sőt, sokaknak annyira bejött az ötlet, hogy saját autójukat is el tudnák hasonló módon képzelni. Sajnos azt nem tudni, mit akart a tulajdonos kompenzálni az óriási jelvényekkel, de az biztos, hogy egyedi lett az autója.