Sportautókkal leptek meg egy szülinapos kisgyereket, rájuk hívták a rendőrséget

2020.05.09. 16:10

Egy amerikai autós csoport azzal akarta meglepni egyik társuk autórajongó kisfiát, hogy komoly sport- és izomautókkal vonulnak el a házuk előtt. A szomszédok nagy része is örült az eseménynek, kiülték csodálni és videózni az elképesztő technikákat. Viszont volt egy-két szomszéd, aki nem örült a meglepetésnek és kihívták a rendőrséget.

hgjghj

A járvány és a kijárási korlátozások ellenére elég sokan gyűltek össze autókkal, amikből több épített volt. Tény, hogy félelmetes robajjal gördültek végig a csendes kertvárosi övezeten, de a cél az volt, hogy meglepjék a 10 éves autórajongót. A videóban Karen néven emlegetett ott lakó ennek nem örült és beállt az autók elé. Ezzel a programot akarta leállítani, de csak azt érte el, hogy az autók álltukban voltak hangosak. A szomszédságból többen az autósok védelmére próbálták meggyőzni a nőt, de végül csak kihívta a rendőröket.

Nem tiszta a végeredmény, egyes hírforrások szerint két embert elővettek csendháborításért, de figyelmeztetéssel megúszták. Az átalakított autók szabályosak voltak, és a program sem sértett semmilyen szabályozást. A nőt többen kritizálták, amiért pazarolja a rendőrök idejét, de végül a program eredményes volt, mivel a gyerek nagyon örült az autóknak. Ráadásul így, hogy a nő megállította őket, végig is tudta nézni mindet.