Leparkolt egy pozsonyi kereskedéshez, majd a legnagyobb lazasággal felgyújtott pár drága pickupot

2020.05.26. 17:37

Kora reggel ment az értesítés a pozsonyi tűzoltóknak, hogy a város egyik sportautókat áruló kereskedésében lángra kapott az egyik autósor. Három drága amerikai sportpickupnak már késő volt a segítség, de a nagyobb pusztítást megúszta a placc. Van ilyen, egy kereskedéstűz önmagában nem világhír. Az oka már annál érdekesebb, mint ahogy a nap közben kiadott biztonsági kamerás felvételről kiderült.

A szlovák sajtón már délelőtt végigment a pozsonyi tűz híre, mert mégiscsak ritka, hogy egy szlovák városban három amerikai izompickup (két RAM és egy Ford F-150 Raptor(?)) kormolja meg eget. Azt írják, a kár nagyjából 200 ezer euró, de hogy ebben a szélső RAM szomszédságában megpörkölődött Corvette hőterhelése is benne van-e vagy csak a totálkárosra égett hármas, azt még nem tudni. Ahogy egyelőre arról sincs hír a magyar nyelvű szlovák médiában, hogy ki volt az a skodás fazon, aki a videón látottak szerint Buddha természetével csinálta végig az akciót. És a mozdulatsor alapján nem úgy néz ki, mint aki először csinált ilyet.

Fotó: HaZZ - Facebook
Fotó: HaZZ - Facebook

Ha lesz válasz a nagy kérdésre, nyilván megírjuk, addig is a parameter.sk-n egész galériát találsz a tűzről és arról, ami utána maradt.