Bemutatták az elektromos Ducato végleges változatát

2020.06.08. 11:56

Mostantól hivatalosan is a Fiat kínálat része az E-Ducato, a népszerű furgon tisztán elektromos változata, amely elsősorban városi szállítási feladatokra lehet jó választás.

Ahogy az ilyen átépítéseknél ez gyakori, az E-Ducato sem tér el külsőre a hagyományos változatoktól. Ugyanúgy többféle méretben és felépítménnyel lesz elérhető: a raktér mérete 10 és 17 köbméter közt változhat, a teherbírásról pedig csak annyit írtak, hogy a kiviteltől függően akár 1950 kilogramm is lehet.

Az autót egy 122 lóerős villanymotor hajtja az első kerekeken keresztül, legfeljebb 100 km/h sebességgel, a hatótávja pedig WLTP szabvány szerint mérve 200 és 330 km között lesz egy töltéssel.

Egyelőre számos információval adós még a Fiat a típus kapcsán, így nem tudjuk azt sem, hogy mennyibe kerül majd.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.