Kiakadt egy idős nő, hogy miért nincs jogosítványa a játékautót vezető kisgyerekeknek

2020.06.09. 13:56

A napokban több közösségi oldalon is híre ment egy idős hölgynek, aki kiakadt egy anyukára, és annak gyermekeire. A gyerekek fő bűne az volt, hogy játszottak, pontosabban vezették elektromos játékautójukat, az anyuka meg ott hibázott a nő szerint, hogy engedte a gyerekeket vezetni. Mondván még nincsen jogosítványuk.

Angry-Woman-Power-Wheels-Car

Sok mindent nem tudni a videóról, csak azt, hogy először TikTokra került fel, és azóta már több millióan megtekintették. Az idős nőnek először az volt a problémája, hogy eddig sose látott még a parkban autót, és nem értette, hogy engedhette ezt az anyuka. Erre ő próbálta elmagyarázni, hogy ez csak játékautó, de esélye sem volt, mert a hölgy folytatta, hogy mennyire zavarja, hogy jogosítvány nélkül vezetnek a gyerekek.

Erre persze az anya már nem bírta tovább, és elnevette magát. Valószínűleg mindenki így tett volna a helyében, ezt még képernyőn keresztül is igen fájdalmas volt nézni - a Twitteren azóta csak grandkaren néven emlegetik a nőt. Ezeknek az elektromos játékautónak egyébként nagyjából 10 km/óra a végsebességük, és egypedálosak, amint leveszik a gyerekek a gázról a lábukat szinte rögtön megáll.