Kilométereken át tolt maga előtt egy motort autójával az ijedt sofőr

2020.06.23. 14:45

Egy baleset következtében a legrosszabb dolog amit tehet az ember, hogy szó nélkül elhajt. Ez nem ritka, viszont az már inkább, ami múlt hét pénteken történt egy kaliforniai autópályán: annyira be volt pánikolva az autó sofőrje miután összeütközött egy motorossal, hogy nemcsak elhajtott, de kilométereken keresztül tolta maga előtt a beszorult motorkerékpárt - írta a Jalopnik.

maxresdefault (10)

A motoros szerencsére megúszta könnyebb sérülésekkel a balesetet, Honda CBR-jéről ez már nem annyira mondható el. Nem csoda, ki tudja pontosan mennyi ideig tolta maga előtt a motort a Honda Odyssey, mielőtt a sofőr úgy döntött, ideje leszedni. Mindenesetre elég bizarr látványt nyújt a szikrákat szóró duó.

A motort az út szélén a lökhárítóval karöltve tette le a sofőr, nem sokkal messzebb pedig saját autóját is hátra hagyta. Mi több, a 25 éves férfi később jelentette a rendőrségen, hogy ellopták autóját - így próbálta elterelni magáról a figyelmet. Ez a terv később azonban bedőlt, mert elismerte, hogy ő vezette az autót a baleset ideje alatt.