Egy rejtélyes crossovere is van a Lucidnak

2020.08.20. 09:10

A 800 kilométeres hatótávú, legalább négy éve készülő és szeptemberben érkező Air nem az egyetlen, amivel a Lucid készül. Egy fotózáson bukott le valami, amit nehéz nem egy előrehaladott crossovernek látni, és amiről szinte biztosan szó lesz majd az Air szeptemberi bemutatóján.

Ahogy képest, hogy az ünnepélyes bemutatója csak szeptember 9-én lesz, már egész sokat tudni a kaliforniaiak első autójáról, az Air-ről. A Lucidnál nagyban készülnek az alkalomra, a napokban például tartottak egy reklámfotózást Kalifornia egy kieső útján, amit hogy, hogy nem lefotózott egy arra járó. Az ilyen véletlenek általában eleve nem véletlenek, itt sem lennénk meglepve, ha szándékos szivárogtatásról lenne szó, de akárhogyan is születtek a képek, a legnagyobb kérdés, hogy mi az a crossover rajtuk. 

Az emelt hasú biztosan egy Lucid. Korábban már említették, hogy dolgoznak egy crossover prototípuson, azt nem tudta senki rajtuk kívül, hogy egy ennyire kiforrott darabról van szó. Bár a platform szinte biztosan közös az Air-rel, ez az először látott crossover egy hét- nyolcüléses darab lehet, amire egész jól sikerült rászórni a Lucid stílusát. Alighanem az Air 9-ei premierjén erről is szó esik majd. Az sem lenne meglepő, ha egyúttal lelepleznék ezt is. Most már amúgy is bele kellene húznia a Lucidnak, az Air-t ugyanis 2016 óta ígérgetik.