Videón, ahogy teherautó alá csúszik egy robogó a Lehel térnél

2020.10.13. 12:24

Minden túlzás nélkül egy robogós újjászületését rögzítette hétfő délben egy autó fedélzeti kamerája a Váci úton. A robogós a Lehel térnél hajtott fel a Váci útra, amikor egy piroson áthajtó teherautó keresztezte az útját. Az esőtől ázott út csak fokozta a drámaiságot, de bármilyen hihetetlen a képek láttán, a robogós csak könnyebben sérült.

A hétfőn rögzített felvételt még tegnap tette közzé a Bp-i Autósok Közössége nevű, különféle közlekedési esetekről beküldött videókat gyűjtő oldal. Azóta már kiderült, hogy a robogós csak könnyebben sérült az ütközésben, ami a teherautó kerekei alá került fejidomot látva nagyobb csoda. Úgy tudni, a baleset után önerőből felállt és lesétált a járdára, a HVG információi szerint állkapocscsonttöréssel jött ki a találkozásból, amit vélhetően nem a teherautónak, mint inkább az aszfaltnak csapódás okozhatott. 

dht

A Telex megkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányságot az ügyben, ahol elmondták, hogy a baleset körülményeit szabálysértési eljárásban vizsgálják. Szintén a Telex írja, hogy a hatóságok eljárást indítottak a teherautó sofőrje ellen.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.