Már látszik a Halálos Iramban sorozat vége

2020.10.23. 07:00

Aki azt hitte, hogy a meglevő nyolc Fast and Furious résszel teljes a sorozat, óriásit téved. Nem csak a 2021-ben érkező 9. epizód szerepel a tervekben, de még két továbbira is számíthatunk.

fast dom

Azzal azonban vége, legalábbis a Universal Studios tervei szerint lezárul az eredeti, 2001-ben megkezdett történetszál. Állítólag azért döntöttek így, hogy ne az érdeklődés fogyjon el előbb. A Fast and Furious világa persze már eddig is szült további sztorikat, amilyen a Hobbs & Shaw volt tavaly, és ezután is fog, sőt, arról is hallani, hogy televíziós sorozat-adaptáció jöhet az utcai versenyzős téma megtartásával, de új szereplőkkel.

A 9. rész annyira készen van, hogy már a premier napját is kitűzték – 2021 május 28-ától vetítik a mozik Észak-Amerikában, és az eddigi ritmust ismerve, ami két-három évente egy-egy film, akár 2025-ig kitarthatnak Domininc Toretto kalandjai a brutálisan gyors tuningverdákkal.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.