Bizarr felvételt készített egy kamera az M0-son egy baleset utáni percekről

2021.02.16. 08:40

Egy pazarul követhető, mélyen tanulságos videót adott ki a Magyar Közút egy február 12-én (múlt péntek), hajnal egy óra körül az M0-son történt balesetről. Már a belső szalagkorláton átvetődő autó látványa sem mindennapos, az igazán érdekes viszont, ami utána történt a távolba sétáló sofőrrel és az őt kereső, magukat veszélyeztető arra járó emberekkel. 

Ahogy a leírás is írja, az autóját a pálya közepén rommá törő sofőr ittas volt. Vagy emiatt vagy a sokk miatt nem hívott egyből segítséget, és ez tette igazán veszélyessé a baleset utóéletét. Már az sem volt egy veszélytelen húzás, ahogyan elsétált a távolba, de a következmény, a magára hagyott roncsnál megálló, segíteni akaró autósok, majd az ő kereső sétájuk a belső sávban volt az, amitől még a Közút sokat látott szakemberei frászt kaptak. 

2021-02-16 08 36 26-Window

A balesetet okozó nőt egy kamionos vette fel és vitte vissza az összetört autójához. A helyszínt addigra már biztosították a Közút emberei, a rendőrség és a mentők. Ahogy a Közútnál írják a videóhoz csatolt tanulságként, akit baleset ér, azonnal hívja a 112-es számot és ha van rá ideje, kapcsolja be legalább a jármű vészvillogóját, hogy éjszaka is észrevegye a többi autós a balesetet szenvedett kocsit. Viszont semmiképpen se próbálják meg elhagyni a helyszínt, gyorsforgalmi utaknál pedig az adott pályaoldalon a szalagkorláton túli területen várják meg a segítséget. 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.