Egy héten belül itt az új Range Rover

2021.10.20. 13:48

Egyelőre elég keveset mutattak az új Range Roverből, de a kedvcsináló képekből azért sejthető, hogy ezúttal sem volt cél a gyökeres stílusváltás.

Azok az idők már elmúltak, amikor a Range Rovernél nem létezett drágább és elegánsabb luxusterepjáró – ma már a Bentley, a Maybach és a Rolls-Royce márkák futnak most versenyt ezért a képzeletbeli koronáért – de a Land Rover ettől még nem változtat a koncepción.

Az a kedvcsináló képeken is látszik, hogy a legfontosabb ismertetőjegyeket – a vastag motorháztetőt, a sötét tetőoszlopok miatt vizuálisan összefüggő ablaksort, a lebegő tetőt és a farnehéz arányokat megőrzi az újabb generáció is, bár a részletmegoldások elég sokat változnak. Ez érthető is, hiszen a kifutó Range Rover 2012 óta van piacon, azóta a márka stílusa, és az általános divat is sokat változott. Az új modell sziluettje könnyedebbnek, lendületesebbnek tűnik, még kevesebb van benne az ősmodell masszív szögletességéből.

További részleteket, adatokat egyelőre nem közöltek, de ezekre sem kell már sokat várni: az új Range Rover premierjét október 26-án tartják, azaz kevesebb, mint egy hét múlva.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.