Vezetéstől eltiltást ért ez az Örs vezér téri szabálytalankodás

2021.12.08. 17:55

Egy kilenc másodperces felvétel is elég volt a rendőrségnek, hogy eltiltsák az autóvezetéstől az alábbi videó főszereplőjét.

A videó még november 21-én készült a budapesti Örs vezér terénél. Amit látni rajta: egy jobbról érkező autóst, aki előbb átvág öt sávon, majd egy záróvonalat is semmibe véve elfordul jobbra a piros lámpákon át. A mutatvány még a civil vagy rendőrségi pofátlanítós videók szintjén is nagyon magas szintű tahóság volt, nem meglepő, hogy nyilvánossá lett téve a következménye.

Mint a rendőrség írja, a Bp-i Autósok Közösségén keresztül begyűjtött videó főszereplőjének az azonosítása után ugrott a jogsija. Konkrétan a piroson áthajtásért közigazgatási bírságot, a közlekedés rendjének megzavarása miatt pénzbírságot kapott, és a látott szabálysértésekért ezen felül eltiltották a járművezetéstől. Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.