Vérgazdag horgászokhoz szól a Bentley

2021.12.21. 13:00

A Bentley bejelentette, hogy a házon belüli, egyedi kiadásokra szakosodott Mulliner stúdiója limitált szériát szentel a három tradicionális brit kültéri szórakozásnak: a horgászatnak, a lovaglásnak és a kutyasétáltatásnak. 

Tizenegy "Outdoor Pursuits Collection” Bentaygát építenek, amelyek mind kézzel készült egyedi kiegészítőket kapnak. Az ülések bőrborítására erdei látképes hímzés kerül (egy korábbi szériában ikonikus felhőkarcolók sziluettje volt a minta), az utas oldali burkolat az adott hóbortról szóló krómdíszítést kap, de az ajtópanelek, a háttámla zsebei, a kapaszkodók és a műszeregység körüli szőtt gyapjúborítás is a szabadtéri elfoglaltságokra rímel.

A többi borítás is hasonlóan exkluzív, van köztük puszpáng-berakásos Liquid Amber (Folyékony Borostyán) és eukaliptusz is, grafikának pedig legyező horgászt, ugrató lovat vagy angol rókakopót lehet választani. Kötelező proletár-hergelő kiegészítő is jár az autóhoz, ami az Outdoor Pursuits Collection esetén egy bőrtokos, Bentley-s flaska. Kívül csak az autó színe és a hozzá passzoló felnik utalnak a limitált szériára, Havana, Cumbrian Green és Magnetic árnyalatok közül lehet választani. Az árról nincs hír, de bizonyára a soktízmilliós alapszett mellett is látható összeg lesz.

Íme, egy 99 milliós szett: