Lakóautó kei carból? Valami olyasmi!

2021.12.26. 14:37

Egészen furcsa kisautóval készül a januári Tokiói Autószalonra a Daihatsu. A Japánban igen népszerű, elsősorban apró méreteiről és dobozformájáról ismert kei car kategóriára lőnek, de egy kicsit megbolondítva. A Daihatsu Rocky ugyanis kapott némi lakóautós beütést, került rá egy tetősátor.

DaihatsuAtraiDeckCamper-TAS2022

A kiindulási alapot egy kisáruszállítóként szolgáló Atrai kei car jelentette, amelynek a műfajtól némileg szokatlan módon négy ajtaja van, és egy apró, pickupszerű platója. A tetősátor mellett kapott még egy ledes fényhidat, és az orr-részt is megkínálták még egy kiegészítő lámpapárral.

A Rocky összességében igen vagányra sikeredett, mondjuk a használhatóságával kapcsolatban azért vannak fenntartásaink. Legalábbis ami a lakóautóságot és a tetősátor kényelmét illeti. Kei carnak viszont minden bizonnyal kifogástalan.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.