Nyolc parkoló autót csukott össze

2021.12.28. 16:11

Összesen nyolc parkoló autót rendezett le egy Honda sofőrje tegnap hajnalban. A szekszárdi Alisca utcában közlekedve a havas, csúszós úton elvesztette uralmát a járműve felett, így először egy Škodának csapódott, majd megpördülve további hét autónak ütközött neki, mígnem végül a jobb oldali sávban, menetiránnyal szemben megállt.

Az igazán elegáns cselekedet csak ezután következett, hiszen anélkül, hogy hátrahagyta volna adatait, vagy bármilyen cetlit a károsultaknak, simán elhajtott a helyszínről. Utasait hátrahagyta, legalább nekik nem esett komoly bajuk, könnyebb sérüléseket szenvedtek. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Azt nem tudni, miért csúszott meg a Honda, elképzelhető, hogy egyszerűen csak rosszul választotta meg a sebességet, de az sem ritka a havas napokon, hogy valaki a Monte-Carlo-ralira képzelje magát, és minden kereszteződésben vagy parkolóban megcibálja a kéziféket, vagy megrugdossa a kuplungot. A képek alapján annyit biztosan állíthatunk, hogy nem lépésben haladt.

Fotók: police.hu