Újabb részletet mutatott az Alfa az érkező alapmodellről

2022.01.31. 09:51

Régóta várjuk már az Alfa Romeo legújabb modelljét, de különböző körülmények miatt jelentős csúszás következett be a Tonale bemutatásában. A napokban végre kiderült a premier hivatalos dátuma, eszerint február nyolcadikán láthatjuk először leplezetlenül a Stelvio alá pozicionált hobbiterepjárót. Az érdeklődést viszont addig is csigázni kell valamivel.

Ennek érdekében az olaszok egy újabb kedvcsináló videót, amelyen az autó belseje villan megy egy pillanatra. Láthatjuk az ülést, amelyet bőrrel húztak be, vörös cérnával öltötték, és ugyancsak piros Alfa-emblémát hímeztek rá. A kormány szintén bőrözött, a belső részén perforált az anyag. Emellett pedig az olasz trikolór is feltűnik odabent.

A szlogen továbbra is „Az átalakulás”, de ennél sokkal többet ezen a ponton még nem árulnak el. A jelmondat ellenére viszont az biztos, hogy ez a modell még tisztán Fiat-alapokon nyugszik, az 500X és a Jeep Renegade platformját, valamint várhatóan az ezekből ismert ezres és 1,3-as turbómotorokat kapja meg, a köréjük épített hibridhajtásokkal.

A nagy premier dátuma tehát február nyolcadika, de nem lennénk meglepve, ha addig még további részleteket csöpögtetnének az autóról.